2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2023. Július 13. 12:02, csütörtök | Rendőrségi
Forrás: teraz.sk

Kiesett az ablakon egy nyugdíjas Eperjesen

Kiesett az ablakon egy nyugdíjas Eperjesen

Az ügyben büntetőeljárás indult, a Büntetőtörvénykönyv 194. paragrafusának első bekezdése szerinti emberölés bűntette miatt rövidített nyomozás folyik - közölte Jana Ligdayová szóvivő.

A rendőrség vizsgálja annak a 78 éves eperjesi férfinak az ügyét, aki szerda (július 12.) reggel kizuhant az eperjesi kórház egyik pavilonjának 5. emeleti ablakából. Jana Ligdayová, az eperjesi területi rendőrség szóvivője a TASR-nek megerősítette az esetet.

"Az ügyben büntetőeljárás indult, a Büntetőtörvénykönyv 194. paragrafusának első bekezdése szerinti emberölés bűntette miatt rövidített nyomozás folyik. Az eset további körülményeiről nem lehet tájékoztatást adni" - mondta a szóvivő. A büntető törvénykönyv vonatkozó rendelkezése más halálának gondatlanságból történő okozására vonatkozik.

A rendőrség szerint jelenleg minden szükséges eljárási cselekményt elvégeznek.

Forrás: teraz.sk

Címkék: ablak, eperjes, rendőrségi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 03. 10:12, kedd | Rendőrségi

Újabb bombariadó miatt kutattak át egyes pozsonyi alapiskolákat

A szóban forgó intézmények a Černyševského, a Nobel téri, a Tupolevova, a Dudova, a Holíčska, a Gessayova és a Pankúchova általános iskolák.

2024. Augusztus 30. 14:36, péntek | Rendőrségi

A kormány bemutatta a rendőrséget érintő változásokat

Szeptember 1-jén megszűnik a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, és három új szervezeti egység jön létre: a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal, a Nemzeti Kábítószer-ellenes Egység és a Terrorelhárítási Központ.

2024. Augusztus 28. 14:49, szerda | Rendőrségi

Több mint 1000 rendőr felügyeli majd a csütörtöki SNP-ünnepségeket

A belügyminiszter szerint a rendőrség drónokat és drónelhárító technológiát is bevet majd, hogy az ünnepségek alatt figyelemmel kísérje a helyzetet.

2024. Augusztus 06. 17:59, kedd | Rendőrségi

Megszűnik a NAKA

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) augusztus végén megszűnik. Erre Juraj Šeliga, a Demokraták pártjának képviselője hívta fel a figyelmet, illetve a Sme.sk portál is beszámolt a hírről.