2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2022. Január 24. 12:50, hétfő | Sport
Forrás: cas.sk

Nem ez volt Karim Benzema élete legjobb napja

Nem ez volt Karim Benzema élete legjobb napja

Erre a napra nem szívesen fog emlékezni a Real Madrid 34 éves csatára. A hétvégén játszott 2:2-es Elche elleni találkozó legpechesebb játékosa kétség kívül a francia volt.

Minden az első félidőben kezdődött. A támadó 0:0-s gól nélküli állásnál kihagyott egy tizenegyest. A pechsorozat az 58. percben folytatódott, amikoris izomsérülés miatt elhagyni kényszerült a pályát. Ha ez még nem lenne elég, a francia futballista ekkor kapta a hírt, hogy ismeretlen tettesek kirabolták san sebastian-i luxusrezidenciáját.
„Benzema egy tuti helyzetet hagyott ki, amikor hibázott a büntetőnél. A frusztrált játékos ráadásul a második félidő első felében megsérült, így az 58. percben cserét kért. Carlo Ancelotti vezetőedző megerősítette: a sérülés új - nem ugyanaz, amelyikkel az elmúlt hetekben bajlódott. Az olasz mester bizakodó, reméli nem kell sokáig nélkülöznie klasszis csatárát,” írja a cas.sk cikke.

A francia a cserét követően azonnal az öltözőbe ment, ahol az eredeti hidegzuhany helyett egy sokkal kellemetlenebb várta: ismeretlen tettesek behatoltak san sebastian de los reyes-i luxusingatlanjába. Szerencsére az esetkor senki nem tartózkodott a házban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 13:58, hétfő | Sport

F1: Duplázott a Ferrari Austinban

Az olasz csapat dupláját Carlos Sainz erősítette meg a második hellyel.

2024. Szeptember 25. 14:45, szerda | Sport

Bejelentette visszavonulását Raphael Varane

Varane profi pályafutása során világbajnoki címet és számos klubtrófeát nyert.

2024. Szeptember 23. 12:48, hétfő | Sport

F1: Norris rajt-cél győzelmet aratott Szingapúrban

A 24 éves Norrisnak ez volt pályafutása és egyben szezonbeli harmadik győzelme.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.